Escoltar

Conferència a la UIB de Pau Garcia-Milà

En el marc del programa Fast Start Up 

Dia: dimarts, 14 d’octubre de 2014
Hora: 13 hores
Lloc:  sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

El Club d’Emprenedors de la Universitat de les Illes Balears ha organitzat tres conferències a càrrec de reconeguts conferenciants. Demà és el torn de Pau Garcia-Milà, en el marc del programa Fast Start Up.

Pau Garcia-Milà és un apassionat en tecnologia i comunicació. Quan tenia 17 anys va fundar la seva empresa, que va ser precursora dels escriptoris d’informàtica en núvol. Els darrers anys ha obtingut importants reconeixements, com el premi Innovador de l’any 2011 del MIT (TR-35) i el premi Príncep d’Astúries i de Girona IMPULSA Empresa 2010.

Pau Garcia-Milà va estudiar a la Universitat de Cambridge i al centre ESADE. Actualment és professor associat del Màster en Digital Bussiness de l’ESADE.

Garcia-Milà oferirà una conferència sobre innovació, esperit empresarial, motivació i creativitat. És autor de tres llibres i assidu en populars programes de ràdio i televisió; ha col·laborat amb Onda Cero, Cadena Ser, Catalunya Ràdio i LaSexta, entre altres mitjans de comunicació. Ha estat protagonista d’articles de les revistes USA Today i OZY.

El programa Fast Start Up té com a objectiu ajudar a transformar les idees empresarials en productes viables, definint i validant el model de negoci més adequat en cada cas, mitjançant les metodologies Customer Development i Lean Startup. A més de les conferències, durant el mes d’octubre es faran tres tallers de disseny de models de negoci i, durant els mesos de novembre i desembre, es faran sis sessions formatives. 

Data de l'esdeveniment: 14/10/2014

Data de publicació: 13/10/2014