Escoltar

Anxo Pérez parlarà d'emprenedoria als estudiants de la UIB

En el marc del programa Fast Start Up 

Dia: dimarts, 21 d’octubre de 2014
Hora: 13 hores
Lloc: edifici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari, Palma 

El senyor Anxo Pérez participa al Fast Start Up del Club d’Emprenedors de la UIB. Aquesta activitat forma part de la primera etapa del programa d’acceleració d’idees de negoci consistent en sessions de creativitat i motivació.

Anxo Pérez té cinc titulacions d’universitats dels Estats Units, Bèlgica, la Xina i Espanya. Ha desenvolupat la seva activitat laboral al Senat dels Estats Units d’Amèrica i a les Nacions Unides. Amb vint anys va treballar per al FBI com a intèrpret. Ha estat traductor de Barack Obama. A més, és cantant, compositor, músic i autor del llibre Los 88 peldaños del éxito, de l’editorial Planeta. Parla cinc idiomes. Ha obtingut el Premi Emprenedors de Deloitte i el Premi Ciutadà Europeu.

El programa Fast Start Up té com a objectiu ajudar a transformar les idees empresarials en productes viables, definint i validant el model de negoci més adequat en cada cas, mitjançant les metodologies Customer Development i Lean Startup. A més de les conferències, durant el mes d’octubre es faran tres tallers de disseny de models de negoci i, durant els mesos de novembre i desembre, es faran sis sessions formatives. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 21/10/2014

Data de publicació: 16/10/2014