Escoltar

Conferència: «Dimensió social i regulatòria de la transformació digital a les administracions públiques», a càrrec de Borja Adsuara

Conferència oberta al públic en el marc del Màster en Gestió de Polítiques Públiques 

 

Dia: dijous, 14 de març de 2019
Hora: 16.30 hores
Lloc: aula AV07, edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma

 

El senyor Borja Adsuara, llicenciat en Dret, conseller d'IGF Spain i de l'Observatori d'Anàlisi del Desenvolupament Econòmic d'Internet (ADEI), impartirà la conferència «Dimensió social i regulatòria de la transformació digital a les administracions públiques».

Adsuara és considerat un destacat expert en Dret i Estratègia Digital. Ha estat director general de RED.ES, l'empresa pública del Ministeri d'Economia encarregada del foment de la digitalització, i és professor de la Universitat Complutense de Madrid. També exerceix com a consultor d'estratègia digital en l'àmbit polític. 

L'activitat s'emmarca en el Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS), que ofereix UIBTalent Formació Avançada en col·laboració amb la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques del GOIB i el Consell de Mallorca. Aquesta conferència, oberta i gratuïta, s'emetrà per videoconferència a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera. No es demana inscripció prèvia.

Data de l'esdeveniment: 14/03/2019

Data de publicació: 07/03/2019