Escoltar

Seminari de la Dra. María José García Encinas al Màster Universitari en Filosofia

Els dies 9 i 10 d'octubre, de 16 a 20 hores (aula 6 del CEP), en el marc de l'assignatura Metodologia per a l'Estudi de la Filosofia, del Màster Universitari en Filosofia, la professora María José García Encinas va impartir el seminari «Mètodes i Arguments Filosòfics». La professora García Encinas va centrar el seminari en la contribució del lògic i filòsof nord-americà Saul Kripke al sorgiment de la metafísica analítica.

María José García Encinas és professora titular de lògica i filosofia de la ciència de la Universitat de Granada. Ha realitzat estades a les universitats Rutgers, de Middlesex, de Sydney, de Brown, de Carolina del Nord i de Miami. Està especialitzada en metafísica analítica i ha publicat treballs sobre temes com la causalitat, propietats, relacions i identitat, i també sobre identitat personal. Està interessada, a més, en la història de la filosofia medieval.

Aquesta activitat ha estat finançada en el marc del programa d'impuls i internacionalització del postgrau del CEP i l’EDUIB, amb el suport del Banc Santander i el Vicerectorat d'Investigació i Internacionalització.

Data de publicació: 18/10/2018