Escoltar

XXII Congrés Internacional de l'Associació Catalana d'Intel·ligència Artificial

S’hi presentaran treballs d’investigadors punters d’àmbit estatal i internacional en matèria d’intel·ligència artificial 

Acte d’inauguració
Dia: dimecres, 23 d’octubre de 2019
Hora: 14.30 hores
Lloc: Centre d’Interpretació del Parc Nacional de Cabrera, Colònia de Sant Jordi 

Hi intervindran la professora de l’Àrea de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial de la Universitat de les Illes Balears i presidenta del comitè organitzador, la doctora Isabel Aguiló Pons; el president del comitè científic, el doctor Jordi Sabater; el president del Congrés, el doctor Vicenç Torra; el director de Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, el senyor David Puentes en representació del senyor David Ferrer, secretari general de Telecomunicacions i Ciberseguretat de la Generalitat de Catalunya, i el Rector de la Universitat de les Illes Balears, el doctor Llorenç Huguet.

XXII Congrés Internacional de l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial

Del 23 al 25 d’octubre tindrà lloc el XXII Congrés Internacional de l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (CCIA), organitzat pel grup d’investigació Soft Computing, Processament d’Imatges i Agregació (SCOPIA), de la Universitat de les Illes Balears, l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (ACIA), l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial i el Hamilton Institut de la Universitat de Maynooth (Irlanda), amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu principal del congrés és fomentar la discussió sobre els treballs en intel·ligència artificial, que es desenvolupen en el domini lingüístic català, així com reunir els membres d’aquesta comunitat investigadora. Enguany visitaran la UIB com a conferenciants en les sessions plenàries l’investigador Javier Fernández de la Universitat Pública de Navarra, que pronunciarà la conferència «Nuevos métodos de fusión de información y el cerebro computacional»; Anna Monreale, de la Universitat de Pisa, la conferència «Explainable IA», i Joan Serrà, «From correlation to imagination: deep generative models for artificial intelligence». A més, hi ha programades altres activitats, com ara la taula rodona «Intel·ligència artificial en salut, benestar i turisme. Aspectes ètics» o la visita guiada a les coves del Drach, entre d’altres.

Tot i que la inscripció al congrés està tancada, encara podeu apuntar-vos-hi a través de la pàgina del CIIA, on també trobareu tota la informació sobre la programació completa. 

Data de l'esdeveniment: 23/10/2019

Data de publicació: 21/10/2019