Escoltar

XV Miniolimpíada de Física i Química a les Illes Balears

Dia: dijous, 9 de maig de 2019
Hora: 11:15 hores, acte de benvinguda, i 11:30 hores, començament de les proves

  • Mallorca: aula 1 de l'edifici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari, Palma
  • Menorca: Seu universitària de Menorca. Can Salort. C/ de Santa Rita, 11, Alaior
  • Eivissa i Formentera: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de Comandància, c/ del Calvari, 1. Eivissa

Tindran lloc les proves de la XV Miniolimpíada de Física i Química, organitzada pels Departaments de Física i de Química de la Universitat de les Illes Balears i per l’Associació de Químics, i compten amb la col·laboració de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres del Govern de les Illes Balears i del Col·legi Oficial de Químics.

L’objectiu d’aquesta competició és promoure l’interès per la física i la química entre els estudiants de quart d’ESO i motivar-los per a l’estudi i la millora dels coneixements en aquestes matèries.

Hi participen 137 estudiants (104 alumnes són de Mallorca, 19 són de Menorca, 14 són d’Eivissa) que representen 39 centres de totes les illes (29 de Mallorca, 5 de Menorca, 5 d’Eivissa).

El programa de la Miniolimpíada és el següent:

  • 11 hores. Arribada a l’edifici Mateu Orfila i Rotger
  • 11:15 hores. Acte de benvinguda. Hi seran presents: doctora Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants; doctor Antoni Amengual, degà de la Facultat de Ciències; doctor Carles Bona, director del Departament de Física de la UIB, i la doctora Gemma Turnes, directora del Departament de Química de la UIB.         
  • 11:30 hores. Començament de la prova
  • 12:30 hores. Acabada la prova, tots els participants i professors estan convidats a la Fira Ciència per a Tothom, que es desenvolupa del 9 a l’11 de maig al campus de la UIB.

 

Data de l'esdeveniment: 09/05/2019

Data de publicació: 06/05/2019