Escoltar

V Trobada amb els centres d'educació secundària de les Illes Balears

La UIB convida la comunitat educativa que visiti la Universitat per presentar i debatre sobre les novetats del programa Seràs UIB per a aquest curs acadèmic 

La Universitat de les Illes Balears organitza la V Trobada amb els centres educatius de secundària de les Illes Balears, a través del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (Port-UIB), amb l’objectiu de mostrar a la comunitat educativa les novetats del curs acadèmic 2019-20. Aquesta trobada s'inclou en les activitats Seràs UIB a la qual han assistit 130 persones, entre directors, caps d’estudis, orientadors dels centres d’educació secundària i responsables de les oficines d’informació juvenil i dels centres universitaris municipals d’arreu de les Illes Balears. A més, hi ha assistit la Secretària Autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, la senyora Agustina Vilaret.

A l’acte, la vicerectora d’Estudiants, la doctora Rosa Isabel Rodríguez, ha presentat els programes PACiS i MENTORiment d’atenció a les altes capacitats intel·lectuals. A continuació, el doctor Miquel F. Oliver i el doctor Daniel Adrover, coordinadors del Programa de millora de la formació Inicial, han explicat les proves d’admissió per als estudis de Grau d’Educació Infantil i Grau d’Educació Primària (PAP_Educ): prova d’entrevista, de competència comunicativa i raonament crític (CCRC) i la competència logicomatemàtica (CLOM).

Finalment, el coordinador de PortUIB, el senyor Miquel Amorós, ha presentat les novetats del Programa d’orientació i transició a la Universitat; la doctora Dolors Forteza, responsable de l’organització i adaptació a les proves d’accés, ha explicat el Protocol d’atenció a l’alumnat amb necessitat de suport a les proves d’accés, i el senyor Francisco J. Bastida han resolt els dubtes sobre l’accés i admissió a la Universitat. 

Data de l'esdeveniment: 25/10/2019

Data de publicació: 25/10/2019