Escoltar

«Sonata per a violoncel», d'Anna M. Bofarull, inaugura el Cicle de Cinema d'Autor de la UIB

Després de la projecció, hi haurà un col·loqui amb l’autora de la pel·lícula 

Dia: dijous, 31 d’octubre de 2019
Hora: 20 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, c/ de la Concepció, 12, Palma 

El cicle Cinema d’Autor, que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la UIB a través del Servei d’Activitats Culturals (SAC), presenta la pel·lícula Sonata per a violoncel, d’Anna M. Bofarull. Després de la projecció hi haurà un debat entre la directora i el públic assistent.

Na Júlia és una reconeguda violoncel·lista que viu completament dedicada a la seva música. Atractiva i elegant, na Júlia no deixa passar l’ocasió de gaudir d’un bon sopar amb uns amics o del sexe esporàdic amb un jove amant. Però un daltabaix l’obligarà a replantejar-se la vida a llarg termini. Després d’anys de patir dolor esporàdic en diferents parts del cos, na Júlia té un diagnòstic definitiu: pateix de fibromiàlgia. Amb el pas dels dies, la lluita de na Júlia per poder continuar tocant es convertirà en un combat amb el seu propi cos.

Cicle Cinema d’Autor

El Cicle de Cinema d’Autor és un cicle organitzat per la UIB a través del Servei d’Activitats Culturals (SAC) amb l’objectiu de compartir amb la comunitat universitària el millor cine d’autor nacional i internacional. Enguany arribam als tretze anys de feina d’aquest cicle, que ofereix, un dijous de cada mes, una projecció i un debat comptant amb la presència de directors, actors i guionistes. 

Data de l'esdeveniment: 31/10/2019

Data de publicació: 23/10/2019