Escoltar

Set professors de la UIB formen part del Comitè d'experts i expertes de la Serra de Tramuntana

Set professors de la Universitat de les Illes Balears de diferents àrees de coneixement formen part del Comitè d'experts i expertes de la Serra de Tramuntana (CEES), que és l'òrgan assessor d'alt nivell i de consulta sobre les actuacions del Consorci Serra de Tramuntana.

Els professors que integren el CEES són:

  • Samuel Pinya Fernàndez, professor contractat doctor del Departament de Biologia i investigador principal del grup de recerca en Ecologia Interdisciplinària.
  • Joana Maria Seguí Pons, catedràtica d'universitat del Departament de Geografia, investigadora principal del grup de recerca en Turisme, Mobilitat i Territori, i vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries.

La intenció final és que aquest l'assessorament dels membres del CEES garanteixi l’objectivitat i la independència de les actuacions del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial. El CEES està format per membres de la UIB, així com personal tècnic competent en patrimoni mundial de la Serra del Consell de Mallorca, del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana i del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial. 

Data de publicació: 10/05/2019