Escoltar

#SeràsUIB omple el campus d'activitats aquest estiu

La UIB organitza campus temàtics i tallers per als alumnes de primària, ESO i batxillerat

 

Arriba l'estiu a la Universitat de les Illes Balears, i el campus s'omple d'activitats per als alumnes de primària, ESO i batxillerat amb #SeràsUIB, la iniciativa dedicada als futurs estudiants de la UIB que gestiona el PORT-UIB.

L'oferta d'activitats inclou els campus temàtics següents:

  • II Campus Humanisticosocial, destinat a alumnes de primer de batxillerat de la modalitat d'Humanitats i Ciències Socials i que té com a objectiu principal fomentar l'interès pels estudis d’aquestes dues branques del coneixement.
  • X Campus Cientificotècnic, que vol acostar l'interès per la ciència, la tecnologia i la innovació entre els estudiants de quart d'ESO i de primer de batxillerat. Aquesta activitat ja té totes les places ocupades i la inscripció està tancada.
  • III Campament Petits Científics, destinat a estudiants de sisè de primària. Durant aquests dies participaran en un caramull d’activitats científiques i esportives que els faran despertar la curiositat per l’ampli ventall de possibilitats que ofereix la ciència i la tecnologia, a més d’adquirir valors com la solidaritat i la companyonia. Aquesta activitat ja té totes les places ocupades i la inscripció està tancada.

Tallers «Un estiu diferent»

PORT-UIB també ofereix tallers d'un sol dia de múltiples temàtiques per als alumnes de primària, ESO i batxillerat:

Estudiants d'educació primària

Estudiants d'ESO i batxillerat

Aquests campus i tallers s'inclouen en les activitats Seràs UIB del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB). El Vicerectorat d'Estudiants de la UIB i la Conselleria d'Educació i Universitat, mitjançant el PORT-UIB, treballen conjuntament en el disseny i realització d'activitats per facilitar als futurs alumnes de la Universitat la transició als estudis superiors, donar suport a les famílies i millorar la comunicació amb els centres educatius de les Illes Balears.

Altres activitats

CampusEsport també se suma a les activitats d'estiu per als infants i joves de 3 a 16 anys. Perquè puguin gaudir de les seves vacances d'una forma activa i saludable, ofereix activitats de tot tipus: tecnificació en natació, futbol i waterpolo; estades ludicoesportives carregades de jocs i companyonia; un ArtCampus de cinema, animació i esport per fomentar el talent; campus de futbol i natació artística per perfeccionar les aficions; i un divertit programa de vacances actives que combinen l'esport i el joc.

Tota l'oferta de CampusEsport està dissenyada, dirigida i supervisada per monitors titulats i especialistes del temps lleure, que aconseguiran que els més joves passin unes vacances inoblidables. 

Data de publicació: 05/06/2019