Escoltar

Sebastià Salvà i Maria Antònia Truyols són els alumnes guardonats amb els V Premis CEIB - UIB al Talent Universitari

Durant l’acte hi ha hagut una sessió informativa sobre l’actualitat de les sortides professionals dels economistes 

La Universitat de les Illes Balears i el Col·legi d’Economistes de les Illes Balears han lliurat els V Premis CEIB al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa, patrocinats per Caixa Pollença i Caixa Colonya, d’estímul de l’excel·lència i l’esforç dels estudiants universitaris de darrer curs dels graus d’Economia i d’Administració d’Empreses i de la doble titulació d’Administració d’Empreses i Dret de la UIB.

Hi han intervingut el Rector de la UIB, el doctor Llorenç Huguet; el vicedegà del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears (CEIB), el senyor Alejandro Sáenz de San Pedro-García; el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB; el doctor Andreu Sansó, i el president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, Josep Antoni Cifre.

Els guanyadors dels V Premis del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa són:

  • En la modalitat d’Economia i Empresa, el primer premi l’ha obtingut Sebastià Salvà Rubí, del doble grau en Administració i Direcció d'Empreses i grau en Dret, pel seu treball Regulació i rendibilitat del lloguer turístic vacacional vers el lloguer d´habitatge habitual.
     
  • En la modalitat d’Economia Social, el primer premi l’ha obtingut Maria Antònia Truyols Pont, del grau en Administració i Direcció d'Empreses, pel seu treball Resiliència davant canvis reguladors (ETV).

Després del lliurament dels premis, ha tingut lloc una conferència a càrrec de la directora comercial del Grup Autovidal i presidenta de l’Associació Balear de l’empresa familiar, la senyora Esther Vidal Ferrer. I, finalment, una sessió informativa sobre les sortides professionals dels economistes a càrrec del vicedegà del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, el doctor Alejandro Sáenz de San Pedro-García, i de l’economista i consultora de la Cambra de Comerç de Mallorca, la senyora Catalina Barceló Horrach.

L’objectiu d’aquesta sessió és informar els nous graduats sobre la professió de l'economista, explicar-los les sortides professionals que ofereix el mercat laboral actual, en el qual s'imposa de cada vegada més un perfil professional digital, multidisciplinari, d’adaptació als canvis i amb coneixements d'idiomes. 

Data de publicació: 10/10/2019