Punts de llibre amb poemes i il·lustracions amb motiu del 40è aniversari de la UIB

Lliurament dels punts de llibre a Embat Llibres, amb Tonina Canyelles i Pep Guerrero

Dia: dimarts, 16 d’abril de 2019
Hora: 11 hores
Lloc: llibreria Embat, passatge Papa Joan XXIII, s/n, Palma 

Els trenta-tres artistes que participaren en l’exposició «40 anys, quaranta poetes, XL artistes, han creat trenta-tres punts de llibre amb el poema que havien il·lustrat per a les trenta-tres llibreries que s’han sumat a aquesta iniciativa de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, el Gremi de Llibreters de Mallorca i el Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la Universitat de les Illes Balears.

Aquests trenta-tres establiments de les Illes Balears configuraran un circuit cultural, emmarcat en el Dia del Llibre 2019, que pretén animar els lectors i col·leccionistes de punts de llibre a fer aquesta ruta per les llibreries adherides.

Demà, dimarts, 16 d’abril, a les 11 hores, el pintor Pep Gerrero i l’escriptora Tonina Canyelles, lliuraran els punts de llibre que han creat a la llibreria Embat. Hi seran també la senyora Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports; la senyora Maria Barceló, presidenta del Gremi de Llibreters de Mallorca; el senyor Francesc Sanchís, tresorer del Gremi de Llibreters de Mallorca, i la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d’Activitats Culturals de la UIB. Serà el sus simbòlic al repartiment dels punts de llibre per les trenta-tres llibreries que hi han participat. 

Data de l'esdeveniment: 16/04/2019

Data de publicació: 15/04/2019