Escoltar

Primera edició de l'Olimpíada de Llengua i Literatura Castellanes a la UIB

Hi participen 135 alumnes de segon de batxillerat de 39 centres de les Illes Balears

Dia: divendres, 5 d'abril de 2019
Hora: 11 hores
Lloc:

  • Mallorca: sala d'actes de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari, Palma
  • Menorca: Seu universitària de Menorca. Can Salort, c/ de Santa Rita, 11. Alaior.
  • Eivissa i Formentera: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de Comandància, c/ del Calvari, 1. Eivissa

La Universitat de les Illes Balears organitza la primera edició de l'Olimpíada de Llengua i Literatura Castellanes.

Hi participen 135 alumnes de segon de batxillerat de 39 centres de les Illes Balears. Per illes, hi participaran 100 alumnes de 29 centres de Mallorca, 16 alumnes de 5 centres de Menorca i 19 alumnes de 5 centres d'Eivissa.

L'Olimpíada de Llengua i Literatura Castellanes és un concurs adreçat a tots els alumnes matriculats al segon curs de batxillerat en qualsevol centre públic, concertat o privat de les Illes Balears, amb l'objectiu de promocionar els estudis de grau de Llengua i Literatura Castellanes entre els joves, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica i servir de punt de trobada entre l’educació secundària i la Universitat.

L'Olimpíada de Llengua i Literatura Castellanes l’organitza el Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la UIB, amb el suport de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d’Educació i Universitat i el Vicerectorat d’Estudiants de la UIB . També hi col·laboren Editorial Sloper i Editorial Santillana - Illes Balears.

Data de l'esdeveniment: 05/04/2019

Data de publicació: 02/04/2019