Escoltar

Obert el termini d'inscripció de les activitats Seràs UIB 2018-19

El Vicerectorat d’Estudiants i la Conselleria d’Educació i Universitat, mitjançant el Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB) han dissenyat un programa activitats Seràs UIB de promoció, informació i orientació adreçats als estudiants d'infantil, primària, ESO, batxillerat i FP dels centres de les Illes Balears i a les seves famílies.

Aquest curs acadèmic es posen en marxa noves activitats (xerrades, visites, tallers, olimpíades, concursos…) per als estudiants d'ESO, batxillerat i FP com també s’incorporen a aquesta oferta algunes activitats noves destinades als estudiants d'infantil i primària (La Universitat dels nins i de les nines), per tal de motivar-los des de ben petits per seguir la formació acadèmica i transmetre’ls l’atractiu i la importància de formar-se i cursar estudis superiors.

Durant el curs acadèmic 2017-18, han participat en aquest programa més de 64.000 persones entre estudiants d'infantil, primària, ESO, batxillerat, FP i més grans de 25, 40 i 45 anys, a més de pares i mares i societat en general.
 
Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB)

El Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB), que depèn d’una Comissió Mixta Conselleria d’Educació i Universitat - Universitat de les Illes Balears, esta format per persones d’ambdues institucions.

Actualment, l'equip PORT-UIB, esta fomat per la directora del programa, doctora Margalida Payeras, i el personal tècnic de Malllorca, Lola Álvarez, Francesca Molinos i Miquel Amorós. A més, aquest curs acadèmic s'incorporen a l’equip el professor Josep Carretero, de la Seu universitària de Menorca, i la professora Micaela Comendeiro, de la Seu universitària d’Eivissa i Formentera, els quals realitzaran diferents activitats del programa als centres educatius i a les seus universitàries i també estan a la vostra disposició per qualsevol dubte o suggeriment.

Trobareu la informació completa a la web <http://seras.uib.cat/>.

Data de l'esdeveniment: 14/09/2018

Data de publicació: 14/09/2018