Escoltar

Més de 64.000 persones han assistit el curs acadèmic 2017-18 a les activitats organitzades pel PORT-UIB per conèixer la UIB

El Vicerectorat d’Estudiants de la  UIB i la Conselleria d’Educació i Universitat, mitjançant el Programa d’orientació i transició a la Universitat (PORT-UIB), treballen conjuntament en el disseny i realització d’una sèrie d’activitats per facilitar als futurs alumnes de la Universitat la transició cap als estudis superiors, per donar suport a les famílies i per millorar la comunicació amb els centres educatius de les Illes Balears.

Totes aquestes activitats formen l’oferta unificada «Seràs UIB», un programa distribuït en quatre apartats:

  • La UIB et visita. Els professors i el personal tècnic es desplacen als centres educatius per informar i orientar sobre els estudis superiors i facilitar el procés de transició a la Universitat. Així mateix, la UIB serà present en diferents fires d’ensenyament que s’organitzin en el marc de les Illes Balears.
  • Vine a la UIB. Obrim de pinte en ample la Universitat per donar a conèixer l’oferta dels estudis de grau, les instal·lacions…
  • Participa amb la UIB. Convocam proves, premis i concursos amb la finalitat de difondre la importància dels estudis superiors.
  • La universitat dels nins i de les nines. Oferim activitats destinades als estudiants d'infantil i primària, per tal de motivar-los des de ben petits a seguir la formació acadèmica i transmetre’ls l’atractiu i la importància de formar-se i cursar estudis superiors.

Durant el curs acadèmic 2017-18, han participat en aquest programa més de 64.000 persones entre estudiants d'infantil, primària, ESO, batxillerat, FP i més grans de 25, 40 i 45 anys, a més de pares i mares i societat en general.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/07/2018

Data de publicació: 26/07/2018