Escoltar

Meditació, cervell i Bach: un seminari sobre la relació entre la música i la meditació

El neurocientífic Clifford Saron i la violoncel·lista Barbara Bogatin impartiran aquest seminari organitzat per la Facultat de Psicologia, el Departament de Psicologia i el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears

Dia: dimarts, 15 d'octubre de 2019
Hora: 18 hores
Lloc: auditori del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, c/ d'Alfons el Magnànim, 64, Palma

La Facultat de Psicologia, el Departament de Psicologia i el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears organitzen el seminari «Meditació, cervell i Bach», en el qual es tractarà la relació entre la pràctica musical i la meditació. Hi intervindran el doctor Clifford Saron, neurocientífic de la Universitat de Califòrnia a Davis, i la senyora Barbara Bogatin, violoncel·lista de la Simfònica de San Francisco.

El doctor Saron és un neurocientífic especialitzat en l'entrenament de l'atenció i la regulació de les emocions, així com un destacat estudiós dels efectes tangibles de la meditació. La senyora Bogatin és membre de la Simfònica de San Francisco des de 1994, i juntament amb el doctor Saron ha dut a terme diversos seminaris i tallers sobre les relacions entre la meditació i la pràctica musical en institucions d'arreu del món.

Data de l'esdeveniment: 15/10/2019

Data de publicació: 11/10/2019