Escoltar

Lliurament dels V Premis CEIB al Talent Universitari UIB - Economia i Empresa

Dia: dijous, 10 d’octubre de 2019
Hora: 12.15 hores
Lloc: Aula de Graus, edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc el lliurament dels V Premis del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa, que patrocina Caixa Colonya i Caixa de Pollença.

Hi intervindran el Rector de la UIB, el doctor Llorenç Huguet; el vicedegà del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears (CEIB), el senyor Alejandro Sáenz de San Pedro-García; el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB, el doctor Andreu Sansó, i el president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, Josep Antoni Cifre.

Conferència i sessió informativa sobre sortides professionals

Després del lliurament dels premis, la directora comercial del Grup Autovidal i presidenta de l’Associació Balear de l’empresa familiar, la senyora Esther Vidal Ferrer, pronunciarà una conferència. I, finalment, tindrà lloc una sessió informativa sobre les sortides professionals dels economistes, a càrrec del vicedegà del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, el doctor Alejandro Sáenz de San Pedro-García, i de l’economista i consultora de la Càmbra de Comerç de Mallorca, la senyora Catalina Barceló Horrach, que explicaran com desenvolupen la seva activitat en diferents àmbits i sectors de l’economia.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/10/2019

Data de publicació: 09/10/2019