Escoltar

L'alumne Joan Ramon Darder guanya la Beca Robot d'Enginyeria Industrial

La beca cobreix el cost total de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial i permet de realitzar les pràctiques a l’empresa ROBOT SA 

L’alumne del grau d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Joan Ramon Darder, ha guanyat la Beca Robot per cursar el Màster en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears. La beca ROBOT, convocada per la UIB a través de la Fundació d’Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i en col·laboració amb l’Escola Politècnica Superior (EPS) i la companyia ROBOT SA, cobreix el cost total de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial durant el cursos acadèmics 2019-20 i 2020-21 i permet de realitzar les pràctiques a ROBOT SA.

A l’acte hi han intervingut el rector de la Universitat de les Illes Balears, el doctor Llorenç Huguet, el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, el doctor Jordi Llabrés i el president executiu CEO de l’empresa ROBOT SA, el senyor Bernat Bonnín. A més, hi ha assistit, per part de la UIB, el director gerent de la Fundació Universitat Empresa, el senyor Lluís Vegas, i, per part de la companyia ROBOT SA, l’encarregada de Comunicació i Mitjans, la senyora Esther Morales; el director financer CFO, el senyor Jaume Simonet, i el R&D manager, el senyor Vicenç Salas.

Beca ROBOT

L’objectiu d’aquesta beca és premiar l’esforç de l’alumnat i facilitar-li l’accés al món laboral, oferint-li un alt grau de qualificació. La beca cobreix la totalitat de la matrícula del Màster Universitari en Enginyeria Industrial de la Universitat de les Illes Balears (UIB). 

Data de l'esdeveniment: 24/10/2019

Data de publicació: 17/10/2019