Escoltar

La UOM presenta dos diplomes d'especialització

La Universitat Oberta per a Majors (UOM) ha presentat dos diplomes d’especialització de la UOM que s’oferiran els cursos 2019-20 i 2020-21. Ambdós són títols propis de la UIB, tenen una durada de 100 hores i estan pensats per donar continuïtat als estudis dels alumnes que han obtingut el Diploma Sènior de la UOM.

El Diploma d’Especialització de la UOM en Ciència, Tecnologia i Societat al Segle XXI aprofundeix en temes com la intel·ligència artificial, la seguretat alimentària o la democràcia i la participació ciutadana. El Diploma d’Especialització de la UOM en Patrimoni de Mallorca (II) se centra en un ampli ventall patrimonial de l’illa: gastronòmic, urbanístic, escolar o periodístic, entre d’altres.

L’acte de presentació dels diplomes ha conclòs amb una conferència a càrrec del doctor Fèlix Grases, director de l’Institut Universitari d'Investigacions en Ciències de la Salut (IUNICS) i del Laboratori de litiasi renal i biomineralització de la UIB, titulada «Calcificació de la glàndula pineal i Alzheimer: possible relació causa-efecte». 

Data de publicació: 06/06/2019