Escoltar

La Seu de Menorca acull la XI Jornada d'Investigació en Docència de la Comptabilitat

Trenta-quatre docents i investigadors de l'àrea de Comptabilitat analitzaran la situació actual de la comptabilitat a les universitats espanyoles a Menorca els dies 6 i 7 de juny 

Inauguració
Dia: dijous, 6 de juny de 2019
Hora: 15.30 hores
Lloc: Seu universitària de Menorca, Can Salort, carrer de Santa Rita, 11, Alaior 

El Departament d'Economia de l'Empresa de la Universitat de les Illes Balears i l'Associació Espanyola de Professors Universitaris de Comptabilitat organitzen l'XI Jornada d'Investigació en Docència de la Comptabilitat, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny a la Seu de Menorca.

L’esdeveniment compta amb el suport del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears i l’Institut de Censors Jurats de Comptes d’Espanya. El principal objectiu d’aquesta trobada és posar en comú i discutir sobre qualsevol tema relacionat amb la docència de la comptabilitat que s’imparteixi tant als graus com als màsters de les universitats d’Espanya.

Inauguració

La jornada s'inaugurarà el dijous 6 de juny, a les 15.30 hores, amb un acte en el qual intervindran la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana M. Seguí; el president de l'ASEPUC, doctor Andrés Navarro; el degà-president del Col·legi d'Economistes de les Illes Balears, doctor Onofre Martorell; i el doctor David Pons, professor de l'àrea d'Economia Financera i Comptabilitat del Departament d'Economia de l'Empresa i responsable de l'organització de la jornada.

A l'inici de l'acte es guardarà un minut de silenci en memòria del doctor Antoni Roig Muntaner, President de la Comissió Gestora, Rector Honorari i Medalla d’Or de la Universitat de les Illes Balears.

Els doctors José Antonio Donoso i José Luis Arquero, catedràtics de la Universitat de Sevilla, impartiran la conferència inaugural de la jornada, que té com a temàtica «La situació actual de la investigació en la docència de la Comptabilitat».

El mateix dia 6, i durant tot el 7, es llegiran les comunicacions i els treballs presentats al congrés en relació amb la docència de la Comptabilitat, i amb els quals es conclourà la jornada.

L’ASEPUC, fundada l’any 1991, és una organització sense ànim de lucre que reuneix tots els docents de Comptabilitat de les universitats espanyoles i que, amb les seves activitats, vol donar suport als seus membres en la tasca docent i d’investigació, amb especial incidència en tots els qui comencen la carrera universitària. A més, també vol facilitar punts de trobada per poder intercanviar coneixements, experiències i espais de treball.

UIBCongrés

UIBCongrés, l'àrea d’organització de congressos de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), col·labora en l'organització de l'XI Jornada d'Investigació en Docència de la Comptabilitat. 

Data de l'esdeveniment: 06/06/2019

Data de publicació: 04/06/2019