Escoltar

L'Escola Politècnica Superior celebra el XXè aniversari

Dia: dimecres, 18 de setembre de 2019
Hora: 10 h
Lloc: entrada de l’edifici Anselm Turmeda, campus universitari, Palma 

El doctor Ramon Puigjaner, el primer director de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears, i la directora actual de l’EPS, Lorenza Carrasco, atendran els mitjans de comunicació interessats i faran balanç dels vint anys d’existència de l’Escola.

L’Escola Politècnica Superior de la UIB (EPS) compleix 20 anys i ho celebra amb un acte a l’edifici Anselm Turmeda, que comptarà amb l’assistència de tots els que n’han estat directors, i també amb professors i estudiants.

L'acte començarà a les 10.30 hores, amb la taula rodona «20 anys d'història a través dels seus protagonistes», en què participaran tots els directors que ha tingut l'Escola Politècnica Superior des que va ser creada.

A les 11.50 h hi haurà un tast de vi, organitzat pels professors d'Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural

A les 12.45 h, a la sala d'actes, tindrà lloc una taula rodona amb antics alumnes, titulada «El meu pas per l'EPS. El començament d'una carrera professional d'èxit».

A les 14 h els assistents enterraran una càpsula del temps que inclourà un element de cada titulació proposat pels alumnes, que s’haurà de desenterrar d'aquí a vint anys.

Notícies relacionades

 

Data de l'esdeveniment: 18/09/2019

Data de publicació: 17/09/2019