Escoltar

L'AECC Balears i la UIB lliuren els III Premis Balears contra el Càncer

L’acte reconeix els millors treballs de fi de grau i de màster de la UIB relacionats amb la recerca oncològica i la conscienciació sobre la malaltia. Els finalistes presentaran els treballs davant d’un jurat.  

Dia: dijous, 7 de novembre de 2019
Hora: 18 h, començament de les presentacions i, aproximadament a les 19.30 h, lliurament dels premis
Lloc: Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears (carrer de Can Campaner, 4, Palma)

 

Tindrà lloc el lliurament dels guardons de la tercera edició dels Premis Balears contra el Càncer, una iniciativa que reconeix els millors treballs de fi de grau o màster de la UIB relacionats amb la malaltia. La idea s’emmarca en el projecte Campus Saludable de la UIB, el qual és possible gràcies a les sinergies generades entre l’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible (OUSIS) del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable i la Junta Provincial de les Illes Balears de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). 

Com a novetat, en aquesta edició, tant el primer com el segon premi de cada categoria tindran dotació econòmica, que consistirà en 1.000 euros per al guanyador i 300 euros per al segon classificat, així com un diploma acreditatiu emès per l’AECC i la UIB. 

La finalitat dels premis és incentivar l’alumnat perquè elabori treballs de fi de grau i de màster orientats envers els tres pilars de l’AECC: la promoció de la salut i conscienciació sobre la malaltia; l’atenció i acompanyament durant la malaltia, i el foment de la recerca oncològica. A l’edició d’enguany, s’hi han presentat nou treballs a les dues categories de la convocatòria, que són atenció, promoció de la salut i prevenció des de la perspectiva biopsicosocial, i ciències bàsiques.

Els noms dels guanyadors es coneixeran al mateix moment del lliurament. Abans, els finalistes hauran hagut de presentar el treball davant d’un jurat format per quatre representants de les entitats organitzadores: el doctor Javier Cortés, president de l’AECC Illes Balears; el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, i el doctor Félix Grasses, director de l’IUNICS (Institut Universitari d’Investigació en Ciències de la Salut). 

Els alumnes disposaran d’un temps màxim de deu minuts cada un per exposar el treball i, a continuació, el jurat els podrà fer les preguntes que consideri adients. Després de totes les presentacions, els membres del jurat es retiraran a deliberar i seguidament coneixerem el nom dels guanyadors.  

Data de l'esdeveniment: 07/11/2019

Data de publicació: 06/11/2019