Escoltar

Inauguració del curs acadèmic 2019-20 de la Universitat Oberta per a Majors

La doctora Josefa Donoso n’impartirà la lliçó inaugural  

Dia: dimarts, 1 d'octubre de 2019
Hora: 18 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc la inauguració del curs acadèmic 2019-20 de la Universitat Oberta per a Majors (UOM). Hi intervindran el director de la UOM, el doctor Antoni Gamundí; la Vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, la doctora Joana Maria Seguí; el director de Relacions Externes d'El Corte Inglés, el senyor Antonio Sánchez; la gestora de la UIB del Centre d’Institucions de Caixa Bank a les Illes Balears, la senyora Antònia Ponseti; la secretària autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, la senyora Agustina Vilaret, i el Rector de la Universitat de les Illes Balears, el doctor Llorenç Huguet.

La lliçó inaugural la pronunciarà la doctora Josefa Donoso Pardo, professora del Departament de Química de la UIB, que versarà sobre «Dona i Ciència, un binomi amb futur?».

La Universitat Oberta per a Majors

La Universitat Oberta per a Majors (UOM) és un programa de desenvolupament cultural i social de la Universitat de les Illes Balears, adreçat a promoure el coneixement i la cultura i, al mateix temps, les relacions intergeneracionals, per millorar la qualitat de vida de les persones grans i fomentar-ne la participació en el seu entorn com a dinamitzadors socials.

La darrera dècada, la UOM ha duplicat el nombre d’estudiants, s'ha adaptat al canvi de perfil dels usuaris, de cada vegada més formats, i ha explorat la formació en línia dels més grans de cinquanta anys. Més de 25.000 alumnes han passat pels cursos i activitats de l’oferta formativa de la UOM els darrers vint anys. El curs 2019-20 arrenca a l’octubre amb el Diploma Sènior i els diplomes d’especialització en Patrimoni de Mallorca II i Ciència, Tecnologia i Societat al segle XXI.

Data de l'esdeveniment: 01/10/2019

Data de publicació: 30/09/2019