Escoltar

Inauguració del curs acadèmic 2019-20 de La UOM Menorca

La doctora Josefa Donoso n’impartirà la lliçó inaugural 

Dia: divendres, 25 d'octubre de 2019
Hora: 17 hores
Lloc: Centre de Cultura San Diego, carrer es Banyer, s/n, Alaior 

Tindrà lloc la inauguració del curs acadèmic 2019-20 de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) de Menorca. Hi intervindran el director de la UOM, el senyor Antoni Gamundí; el director de l’oficina d’Alaior de la Caixa a Menorca, el senyor Cristòfol Mus; el delegat territorial d’Educació a Menorca, el senyor Joan Marquès; la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, la doctora Joana Maria Seguí; la consellera de Benestar Social del Consell Insular de Menorca, la senyora Bàrbara Torrent, i el batlle l’Ajuntament d’Alaior, el senyor José Luis Benejam.

La lliçó inaugural, titulada «Dona i Ciència, un binomi amb futur?», la pronunciarà la doctora Josefa Donoso Pardo, professora del Departament de Química de la UIB.

La Universitat Oberta per a Majors

La Universitat Oberta per a Majors (UOM) és un programa de desenvolupament cultural i social de la Universitat de les Illes Balears, adreçat a promoure el coneixement i la cultura i, al mateix temps, les relacions intergeneracionals, per millorar la qualitat de vida de les persones grans i fomentar-ne la participació en el seu entorn com a dinamitzadors socials.

La darrera dècada, la UOM ha duplicat el nombre d’estudiants, adaptant-se al canvi de perfil dels usuaris, de cada vegada més formats, i explorant la formació en línia dels més grans de cinquanta anys. Més de 25.000 alumnes han passat pels cursos i activitats de l’oferta formativa de la UOM els darrers vint anys. El curs 2019-20 arrenca a l’octubre amb el Diploma Sènior i els diplomes d’especialització en Patrimoni de Mallorca II i Ciència, Tecnologia i Societat al segle XXI. 

Data de l'esdeveniment: 25/10/2019

Data de publicació: 21/10/2019