Escoltar

Inauguració del curs acadèmic 2019-20 de La UOM a Eivissa

La doctora Josefa Donoso n’impartirà la lliçó inaugural 

Dia: dijous, 17 d'octubre de 2019
Hora: 17 hores
Lloc: Seu universitària d'Eivissa i Formentera, carrer del Calvari 1, Eivissa 

Tindrà lloc la inauguració del curs acadèmic 2019-20 de La Universitat Oberta per a Majors (UOM) a Eivissa.

Hi intervindran el director de la UOM, el doctor Antoni Gamundí; el director de l’Àrea de Negoci de CaixaBank a Eivissa, el senyor Juan José Clapés; la delegada territorial d’Educació d’Eivissa i Formentera, la senyora Margalida Ferrer; la conseller de Benestar Social i Recursos Humans del Consell d'Eivissa, senyora Carolina Escandell; la tercera tinent de batlle i regidora de Benestar Social, Gent Gran i Educació de l'Ajuntament d'Eivissa, la senyora Carmen Boned; i la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, la doctora Joana Maria Seguí.

La lliçó inaugural la pronunciarà la doctora Josefa Donoso Pardo, professora del Departament de Química de la UIB, titulada «Dona i Ciència, un binomi amb futur?».

La Universitat Oberta per a Majors

La Universitat Oberta per a Majors (UOM) és un programa de desenvolupament cultural i social de la Universitat de les Illes Balears, adreçat a promoure el coneixement i la cultura i, al mateix temps, les relacions intergeneracionals, per millorar la qualitat de vida de les persones grans i fomentar-ne la participació en el seu entorn com a dinamitzadors socials.

La darrera dècada, la UOM ha duplicat el nombre d’estudiants, s’ha adaptat al canvi de perfil dels usuaris, de cada vegada més formats, i ha explorat la formació en línia dels més grans de cinquanta anys. Més de 25.000 alumnes han passat pels cursos i activitats de l’oferta formativa de la UOM els darrers vint anys. El curs 2019-20 arrenca a l’octubre amb el Diploma Sènior i els diplomes d’especialització en Patrimoni de Mallorca II i Ciència, Tecnologia i Societat al segle XXI. 

Data de l'esdeveniment: 17/10/2019

Data de publicació: 14/10/2019