Escoltar

IV Olimpíada d'Anglès com a Primera Llengua Estrangera

 Dia: divendres, 6 de març de 2020

Hora: 9 hores
Lloc:

  • Mallorca: Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari, Palma.
  • Menorca: Seu universitària de Menorca. Can Salort. C/ de Santa Rita, 11, Alaior.
  • Eivissa: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de Comandància. C/ del Calvari, 1, Eivissa.

 

La Universitat de les Illes Balears organitza la quarta edició de l'Olimpíada d'Anglès com a Primera Llengua Estrangera, que comptarà amb la participació de 69 alumnes de segon de batxillerat de 33 centres de les Illes Balears. Per illes, hi participaran 61 alumnes de 28 centres de Mallorca, 2 alumnes de 2 centres de Menorca, 6 alumnes de 3 centres d'Eivissa.

És un concurs adreçat als alumnes matriculats a segon curs de batxillerat que cursen l’assignatura d'Anglès com a primera llengua estrangera amb l'objectiu d'incentivar l’estudi de l’anglès com a llengua estrangera entre els joves, premiar el mèrit i l’excel·lència i, a més, divulgar els Estudis Anglesos com a opció formativa en l’àmbit dels estudis universitaris.

L'Olimpíada d'Anglès com a Primera Llengua Estrangera l’organitza el Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la UIB, amb el suport de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d’Educació i Universitat i el Vicerectorat d’Estudiants de la UIB.

Data de l'esdeveniment: 06/03/2020

Data de publicació: 10/01/2020