Escoltar

Els degans de Dret de les universitats espanyoles es reuneixen a Palma

Els representants de 50 facultats de Dret participen en la XXVI Conferència de Deganes i Degans d'Espanya

Inauguració
Dia: dijous, 9 de maig de 2019
Hora: 16.30 hores
Lloc: CaixaFòrum Palma, plaça de Weyler, 3, Palma

La Facultat de Dret de la Universitat de les Illes Balears organitza la XXVI Conferència de Deganes i Degans de Dret d'Espanya, que tindrà lloc els dies 9 i 10 de maig al CaixaFòrum de Palma. Hi participaran una setantena de membres dels equips deganats de cinquanta facultats de Dret de les universitats espanyoles.

En el marc de la conferència es durà a terme un debat sobre qüestions que afecten les Facultats de Dret, com ara la unificació de màsters, les proves d'accés, les cotitzacions per pràctiques externes i les homologacions de títols estrangers. També es tractaran aspectes sobre la carrera acadèmica dels docents de Dret, com ara l'avaluació de la docència, de la investigació i de la transferència en l'àmbit jurídic.

Inauguració

El Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el director general de la Fundació la Caixa, senyor José Francisco Conrado de Villalonga; el president de la Conferència de Deganes i Degans de Dret d'Espanya i degà de la Facultat de Dret de la Universitat de Saragossa, doctor Javier López, i el degà de la Facultat de Dret de la UIB, doctor Francisco López Simó, intervindran en la inauguració.

Data de l'esdeveniment: 09/05/2019

Data de publicació: 08/05/2019