Escoltar

Conferència «El aumento del nivel del mar por el cambio climático: cómo afecta a las zonas costeras », a càrrec de la Dra. Marta Marcos Moreno

Dia: dimarts, 29 d’octubre de 2019
Hora: 19 h
Lloc: edifici Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc la segona sessió de l’any acadèmic 2019-20 del cicle divulgatiu sobre el canvi climàtic organitzat pel Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic (LINCC) de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

La doctora Marta Marcos, professora titular del Departament de Física de la UIB, impartirà la conferència «El aumento del nivel del mar por el cambio climático: cómo afecta a las zonas costeras». Hi analitzarà l’actualitat del canvi climàtic, les causes i conseqüències d’aquest fenomen en l’àmbit global i, en particular, a les illes Balears, tot partint del seu darrer estudi «Persistent acceleration in global sea-level rise since the 1960s», publicat a la prestigiosa revista científica Nature Climate Change.

La doctora Marta Marcos és investigadora del Departament d'Ecologia i Recursos Marins de l’Institut Mediterrani d’estudis Avançats IMEDEA (CSIC-UIB). La seva línia de recerca se centra en el nivell de la mar a la Mediterrània. Ha publicat més de trenta articles en revistes de prestigi científic reconegut i destaca la seva participació en congressos europeus en els quals ha fet més de cinquanta aportacions. 

Data de l'esdeveniment: 29/10/2019

Data de publicació: 22/10/2019