Escoltar

Cloenda de La UOM a Formentera

Lliurament de certificats als 29 participants del programa de la Universitat Oberta per a Majors  

Dia: divendres, 31 de maig de 2019
Hora: 17 hores
Lloc: Club de Jubilats i Pensionistes de Sant Francesc, carrer de sa Senieta, s/n, Sant Francesc Xavier 

29 alumnes de la Universitat Oberta per a Majors es graduen del programa La UOM a Formentera del curs acadèmic 2018-19. A l’acte de cloenda, els alumnes rebran el certificat del programa i tot seguit la senyora Lina Sansano, tècnica de Patrimoni Cultural i directora de l’Arxiu d’Imatge i So del Museu Etnogràfic del Consell Insular d’Eivissa, pronunciarà la conferència de clausura «Recerca i construcció de la nostra història local. Un plantejament pràctic».

També hi intervindran la consellera en funcions de Benestar Social del Consell de Formentera, senyora Vanessa Parellada; el director de la UOM, senyor Antoni Gamundí, i un representant de CaixaBank.

La UOM a Formentera

La UOM a Formentera és un cicle de set conferències que han tingut lloc a diferents nuclis de l’illa entre els mesos de febrer i maig de 2019. S'han pronunciat tres conferències a Sant Francesc de Formentera, tres més a Sant Ferran de les Roques i una al Pilar de la Mola. Han versat sobre temes com ara el testament vital, els aliments funcionals, la millora de la memòria o la vida saludable, però també s’hi han tractat qüestions de medi ambient, com ara els líquens i les serps, i de cultura, com els trobadors medievals.

La UOM a Formentera s'emmarca en les activitats de la Universitat Oberta per a Majors, un programa educatiu, formatiu i social adreçat a persones més grans de cinquanta anys amb l'objectiu de fer possible l'aprenentatge al llarg de tota la vida i contribuir a l'envelliment actiu, competent i reeixit, i a la millora de la qualitat de vida de la gent gran.

La UOM a Formentera l'organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la Universitat de les Illes Balears, amb el suport del Consell Insular de Formentera, el Govern de les Illes Balears, l'Obra Social la Caixa i El Corte Inglés. 

Data de l'esdeveniment: 31/05/2019

Data de publicació: 29/05/2019