Escoltar

Ciència per a Tothom es trasllada a la IV Fira d'Inca de la Ciència i la Tecnologia

Set estands de la UIB participaran en la IV Fira d’Inca pel foment de les vocacions científiques i tècniques 

Dies: 27 i 28 d’octubre de 2018
Hora: de 10.30 a 19 hores i de 8.45 a 13.45 hores
Lloc: Fàbrica Ramis, Gran Via Colom, 28, Inca 

La Universitat de les Illes Balears, mitjançant el Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB), participa amb set paradetes a la IV Fira de la Ciència i la Tecnologia, en les quals els assistents podran prendre part en experiments de ciència relacionats amb la química, la física, la biologia, les matemàtiques, la tecnologia i l'arqueologia.

Els estudiants universitaris que actualment cursen els graus d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria Informàtica, Física, Química, Biologia, Matemàtiques i Història, i també els membres del grup de recerca en Relativitat i Gravitació i del grup de recerca ArqueoUIB faran les demostracions i explicacions durant la fira.

En conjunt, la fira compta amb una vintena d’estands en els quals participen el Centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic (CENTMAT), l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), la Societat Balear de Matemàtiques (SBM-XEIX), l’Associació Astronòmica de Mallorca (AstroMallorca), l’associació Noctiluca, Robotix Mallorca, els centres educatius CC Beat Ramon Llull, IES Inca i el CIFP Pau Casesnoves. També hi col·labora la Direcció General de Política Universitària i Recerca. 

Data de l'esdeveniment: 27/10/2019

Data de publicació: 23/10/2019