Escoltar

71 estudiants rebran els premis de les Olimpíades Escolars a la UIB

Dia: dimecres, 29 de maig de 2019
Hora: 18 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma

 

71 estudiants de secundària de Mallorca rebran els premis de les Olimpíades Escolars 2019. Enguany hi han participat 2.295 alumnes de centres escolars de les Illes Balears, que han posat a prova els seus coneixements en les 21 proves que s’han fet a la universitat.

A l’acte, hi intervindran el doctor Martí X. March Cerdà, conseller d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears; el senyor Antoni Morante, director general de Planificació, Ordenació i Centres del Govern de les Illes Balears; la doctora Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

Cal recordar que el lliurament de premis és diferent per a cada illa. A Menorca, es farà dia 7 de juny de 2019, a les 17 hores, a la Seu universitària, a Alaior. A Eivissa, serà dia 5 de juny de 2019, a les 17 hores, a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera.

Les Olimpíades Escolars estan incloses en les activitats Seràs UIB del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB).

Data de l'esdeveniment: 29/05/2019

Data de publicació: 23/05/2019