Escoltar

43 alumnes de postgrau especialitzats en «e-Tourism» es graduen a la UIB

Han cursat el curs d’Expert Universitari en e-Tourism: Comercialització i Màrqueting en línia, títol propi de la Universitat de les Illes Balears (24 ECTS)

Dia: divendres, 10 de maig de 2019
Hora: 16 hores
Lloc: Ca n'Oleo, carrer de l'Almudaina, 4, Palma

El proper 10 de maig de 2019 tindrà lloc la cerimònia de graduació dels alumnes de postgrau del curs d’Expert Universitari en e-Tourism: Comercialització i Màrqueting en línia, títol propi de la Universitat de les Illes Balears (24 ECTS), que se celebrarà a Ca n’Oleo, edifici de la Universitat de les Illes Balears situat a Palma.

Un total de quaranta-tres alumnes integren l’edició 2019 d'aquest estudi propi en el camp de l’e-tourism, uns dels sectors amb més demanda en l’àmbit turístic en l’actualitat; d’aquests estudiants, la gran majoria són professionals que ja treballen en el sector turístic i consideren interessant formar-se en e-tourism, o són joves titulats universitaris recents, que procedeixen de les Ciències Socials i Jurídiques, les Humanitats o les Enginyeries, i estan interessats a dur a terme una carrera professional en el sector del turisme.

Tots els estudiants han adquirit, durant el curs, coneixements innovadors de la mà dels millors especialistes en cada una de les temàtiques, com també han posat en pràctica aquests coneixements mitjançant pràctiques a les empreses capdavanteres en l’àmbit turístic i amb el Treball de Fi de Curs.

Aquest curs es realitza amb la col·laboració del grup hoteler Meliá Hotels International; en la seva ferma vocació de contribuir a millorar la societat, Meliá aposta pel talent, atès que considera que el capital humà i la formació són la base de l’èxit de la societat. Aquest any, com a novetat, Meliá ha posat en marxa un programa formatiu, en el marc de la Càtedra Meliá-UIB, que ha permès que cinc alumnes puguin gaudir de matrícula gratuïta.

Bona prova de l’èxit del curs són els llocs d’alta responsabilitat empresarial que ocupen els estudiants que varen fer-lo en edicions passades. El mateix èxit s’espera per als alumnes que ara han acabat el curs, atès l’alt nivell de coneixements que han assolit, com s’ha pogut evidenciar en la presentació dels treballs de fi de curs, que seran exposats durant l’acte davant el tribunal integrat pels senyors Pau Seguí, Elena de la Torre, David Benito i Alejandro Antelo (professionals externs a la UIB) i els doctors Eugeni Aguiló, Marta Jacob, Joan Garau i Margalida Payeras (professors de la UIB). En l'acte de cloenda hi participaran la senyora Lourdes Ripoll (adjunta al conseller delegat i VP de Responsabilitat Corporativa de Meliá Hotels International), la senyora Natalia San Juan (Human Resources, Global HR de Meliá Hotels International) i el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals de la UIB, doctor Jordi Llabrés.

La FUEIB i Meliá ja treballen per donar a conèixer la VIII edició d'aquest títol d'expert universitari, codirigit pel doctor Eugeni Aguiló i la doctora Margalida Payeras i coordinat per la professora de la UIB senyora Carolina Navarro i la senyora Alicia Moyà, del grup Meliá Hotels International.

Data de l'esdeveniment: 10/05/2019

Data de publicació: 08/05/2019