Escoltar

Repte "Urban Mobility Challenge"

Del 16 de setembre al 16 d'octubre

Del 16 al 22 de setembre té lloc la Setmana Europea de la Mobilitat 2019, que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com poden ser els desplaçaments a peu, en bicicleta i en transport públic, entre d'altres.

La Universitat de les Illes Balears hi participa habilitant, en l’entorn universitari, un espai per a la innovació i implementació de sistemes de mobilitat sostenibles i amb el repte Urban Mobility Challenge, creat per la plataforma CICLOGREEN.

Veniu al campus de manera sostenible i guanyareu regals. Seguiu les instruccions al document adjunt per participar en l’Urban Mobilty Challenge amb la Universitat de les Illes Balears.

En aquest repte, hi participen més entitats, que, com la UIB, s'uneixen al compromís d'accedir al lloc habitual d'estudis o de treball fent servir mitjans de transport sostenibles, en particular la bicicleta, el transport públic, anar a peu o en patinet elèctric. El repte es duu a terme des del 16 de setembre fins al 16 d'octubre. Podreu registrar la vostra activitat amb l'ajuda de l'aplicació mòbil de CICLOGREEN, que us heu de descarregar al dispositiu mòbil.

L'objectiu d'aquest repte és crear un hàbit saludable per als usuaris de la Universitat, potenciant els beneficis mediambientals que tinguin origen gràcies als desplaçaments sostenibles.

1. Descarregau l’aplicació Ciclogreen al vostre dispositiu.

2. Registrau-vos a la web del repte URBAN MOBILITY CHALLENGE amb una adreça de correu electrònic i el codi UIB2019.

3. Entrau a l’aplicació amb el vostre usuari i, a l’apartat de reptes, apuntau-vos al repte URBAN.

4. Registrau les vostres activitats quan aneu en transport públic, bicicleta, a peu, en patinet elèctric, etc. 

5. Guanyau regals pel fet de participar i col·laborar en el repte. 

Codi

Aquest mes transformau les vostres passes en regals.

Participau-hi!

Seguiu les instruccions de la guia de registre per a participar al repte Urban Mobility Challenge 2019. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/09/2019

Data de publicació: 13/09/2019