Escoltar

AgendaUIB, la primera app oficial de la UIB

La UIB té una app per als estudiants i professors de grau i màster. Per a què serveix?

AgendaUIB és la primera aplicació oficial de la UIB, i s’adreça als estudiants i als professors. Amb aquesta app, els estudiants podran veure el seu horari personalitzat i contactar amb els professors. Segurament, el més destacat per a ells és que, mitjançant un servei de notificacions, podran saber les seves notes finals a l’instant. D’altra banda, els professors podran també veure el seu horari de docència presencial i la seva llista d’assignatures.

Què esperau aconseguir amb aquesta aplicació?

Sobretot facilitar la consulta dels horaris de les classes presencials, ja que arran de la implantació dels graus i màsters segons l’espai europeu d’educació superior, desapareix el concepte d’horari clàssic, que es converteix realment en una «agenda», perquè pot variar substancialment d’una setmana a l’altra.

L’aplicació ha estat produïda per la UIB?

Sí, tota l’aplicació ha estat totalment desenvolupada per personal tècnic de la UIB. D’una banda, el desenvolupament tecnològic pel que fa a producció, programació i infraestructura l’han dut a terme els tècnics del Centre de Tecnologies de la Informació de la UIB. A part, tot el disseny gràfic ha anat a càrrec del personal de la Direcció de Comunicació de la UIB.

Estau satisfets del resultat?

Des del punt de vista tècnic, tot l’equip que hi ha participat està molt satisfet per aquesta experiència que ens fa evolucionar cap a tecnologies més recents. Però, realment, els que han de trobar satisfacció en el resultat són tots els estudiants i professors de la UIB, ja que aquesta aplicació és per facilitar-los el dia a dia. 

— On es pot descarregar l'app?

Data de publicació: 30/09/2016