Com el producte local pot mitigar l’impacte econòmic de la pandèmia?

Galeria fotogràfica

Com el producte local pot mitigar l?impacte econòmic de la pandèmia?


Presentació del projecte: «Fomento de la producción y consumo responsables de producto local como alternativa sostenible ante los impactos económicos de la pandemia COVID-19, en Bolivia y en Mallorca» - FOTO: A.Costa/UIB
Presentació del projecte: «Fomento de la producción y consumo responsables de producto local como alternativa sostenible ante los impactos económicos de la pandemia COVID-19, en Bolivia y en Mallorca» - FOTO: A.Costa/UIB
La doctora Veriozka Azeñas Mallea, investigadora del Departament de Biologia de la UIB - FOTO: A.Costa/UIB
Presentació del projecte: «Fomento de la producción y consumo responsables de producto local como alternativa sostenible ante los impactos económicos de la pandemia COVID-19, en Bolivia y en Mallorca» - FOTO: A.Costa/UIB
La doctora Veriozka Azeñas Mallea, investigadora del Departament de Biologia de la UIB - FOTO: A.Costa/UIB
Presentació del projecte: «Fomento de la producción y consumo responsables de producto local como alternativa sostenible ante los impactos económicos de la pandemia COVID-19, en Bolivia y en Mallorca» - FOTO: A.Costa/UIB
La doctora Veriozka Azeñas Mallea, investigadora del Departament de Biologia de la UIB - FOTO: A.Costa/UIB
Presentació del projecte: «Fomento de la producción y consumo responsables de producto local como alternativa sostenible ante los impactos económicos de la pandemia COVID-19, en Bolivia y en Mallorca» - FOTO: A.Costa/UIB
Presentació d'investigacions de la UIB sobre l'impacte social de la COVID-19 - FOTO: A.Costa/UIB
Presentació d'investigacions de la UIB sobre l'impacte social de la COVID-19 - FOTO: A.Costa/UIB
Presentació d'investigacions de la UIB sobre l'impacte social de la COVID-19 - FOTO: A.Costa/UIB
Presentació d'investigacions de la UIB sobre l'impacte social de la COVID-19 - FOTO: A.Costa/UIB
<<   Nota informativa