XXVI Col·loqui Internacional de l'Asociación de Francesistas de la Universidad Española

Dia: dimecres, 3 de maig de 2017
Hora: 9.30 hores
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc la inauguració del XXVI Col·loqui Internacional de l'Asociación de Francesistas de la Universidad Española: Méditerranée Inter/transculturelle: l'autre, le lieu autre, la langue autre Hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la consellera de Cultura, Participació i Esports, senyora Francesca Tur; el cònsol honorari de França, senyor Michel Magnier; el president de l'Asociación de Francesistas de la Universidad Española, doctor Manuel Bruña; el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, doctor Miquel Deyà; i la doctora Carlota Vicens, professora del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la UIB i organitzadora del col·loqui.

Col·loqui

El Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la Universitat de les Illes Balears organitza el XXVI Colloque International AFUE. Méditerranée Inter/transculturelle: l'Autre, le lieu autre, la langue autre, que tindrà lloc a Sa Riera els dies 3, 4 i 5 de maig de 2017.

El col·loqui se centrarà en l'anàlisi de la representació de l'altre, de l'altre lloc i de l'altra llengua en el context de la Mediterrània des de diferent disciplines filològiques, lingüístiques i interculturals.

Alguns dels eixos temàtics de què s'hi tractarà són: la representació de l'espai mediterrani, la literatura colonial, els clixés i estereotips, les veus de les dones, l'exili lingüístic i la interculturalitat i els problemes lingüístics, entre altres aspectes. 

Data de l'esdeveniment: 03/05/2017

Data de publicació: 28/04/2017