XIII Jornada de la Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar

L’impacte de la pandèmia, els reptes i les alternatives seran els protagonistes de la jornada d’enguany 

Acte d’inauguració
Dia: dijous, 3 de desembre de 2020
Hora: 16.30 h
Lloc: en línia 

El dijous 3 de desembre tindrà lloc, en format digital, la XIII Jornada de la Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar, que enguany se centra en l’impacte de la pandèmia en les empreses familiars, i específicament en els reptes i les possibles alternatives de finançament. Se centrarà en el Grupo SAMPOL, una referència estatal i internacional en solucions d’enginyeria aplicada a sectors tant públics com privats.

La família Sampol, fundadora del Grupo SAMPOL fa més de vuitanta anys, desenvolupa la seva activitat empresarial amb el compromís de contribuir al desenvolupament econòmic i social de les comunitats en què opera. Participaran en la jornada la sra. Carmen Sampol, consellera delegada de Sampol; el director de Turisme i Oci de la Banca March, el sr. Rafael Ferragut, que posarà de manifest els reptes de l’empresa familiar i quines alternatives de finançament hi ha per competir millor, i el director de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar, el dr. Rafel Crespí, el qual presentarà una ponència sobre l’impacte de la pandèmia en la liquiditat i solvència de les empreses familiars.

A la inauguració, hi intervindran la senyora Esther Vidal, presidenta de l’Associació Balear de l’Empresa Familiar; el senyor José Luis Acea, conseller delegat de la Banca March; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears. 

Data de l'esdeveniment: 03/12/2020

Data de publicació: 02/12/2020