XII Jornades d'Enginyeria Telemàtica

Els grups de recerca de l’àrea d’Enginyeria Telemàtica comparteixen els avanços en els sistemes de xarxes i serveis telemàtics 

Dia: dimecres, 14 d’octubre de 2015
Hora: 9.30 hores
Lloc: CaixaFòrum, plaça de Weyler, 3, Palma  

El Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, ha inaugurat les XII Jornades d’Enginyeria Telemàtica (JITEL), juntament amb la doctora Magdalena Payeras i el doctor Jaume Ramis, del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB.

Aquestes jornades, que es fan els dies 14, 15 i 16 d’octubre, ofereixen una oportunitat de progrés fruit de l’intercanvi de les activitats de recerca i experiències dels diferents grups de recerca que conformen l’àrea d’Enginyeria Telemàtica.

En aquesta edició s’ha presentat com a novetat una sèrie de sessions, denominades Fast

Track, que engloben un conjunt de treballs rellevants publicats pels grups de recerca durant els dos darrers anys. A més, s’ha dut a terme el I Taller de QoS i QoE en Comunicació Multimèdia (QQCM).

La recerca en tècniques docents també té el seu espai a JITEL, per la qual cosa en paral·lel s’han celebrat les IV Jornades d’Innovació Educativa (JIE).

Les sessions s’han organitzat en els àmbits temàtics següents: avanços en xarxes de comunicacions mòbils 5G (ARCO5G); serveis multimèdia interactius, seguretat, criptografia, privacitat i anonimat en les xarxes de comunicacions; gestió de dades massives; xarxes sense fil d’àrea local i metropolitana; algoritmes i protocols de comunicacions; i virtualització de xarxa, a més de dues sessions de presentacions breus.  

Data de l'esdeveniment: 14/10/2015

Data de publicació: 16/10/2015