XI Curs de Pensament i Cultura Clàssica a Eivissa

El cicle de conferències es farà els dies 21 i 28 d’octubre i 4, 11 i 18 de novembre de 2015 a l’Espai Cultural Can Ventosa 

La Universitat de les Illes Balears col·labora en l’organització de l’XI Curs de Pensament i Cultura Clàssica «De la societat antiga als nostres dies: el mirall de la cultura clàssica», que es farà els dies 21 i 28 d’octubre i 4, 11 i 18 de novembre a l’Espai Cultural Can Ventosa d’Eivissa. El cicle de conferències també l’organitzen la Secció Balear de la Societat Espanyola d’Estudis Clàssics, l’Obra Social “la Caixa” i l’Espai Cultural Can Ventosa.

Les conferències tractaran els temes de la corrupció, l’ètica, la funció social de la retòrica, la qüestió de la història i el significat de la polis. Els conferenciants són el doctor Antonio Alvar, de la Universitat d’Alcalá de Henares; la doctora Victòria Camps, de la Universitat Autònoma de Madrid; el doctor Jaime Siles, de la Universitat de València; i la doctora Mercè Gambús i el doctor Francesc Casadesús, de la Universitat de les Illes Balears.  

Data de publicació: 25/09/2015