Visita l'exposició "MY World. Reptes per a un món millor". Llança un missatge al món!

El Programa de cooperació internacional de l’Obra Social la Caixa posa a disposició de la comunitat universitària dues visites guiades sense cost a l’exposició MY World. Reptes per a un món millor, mostra que dona a conèixer els 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS)

El Programa de cooperació internacional de l’Obra Social la Caixa posa a disposició de la comunitat universitària dues visites guiades sense cost a l’exposició MY World. Reptes per a un món millor, mostra que dona a conèixer els 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l'Agenda de les Nacions Unides i que romandrà oberta fins al 23 d’abril de 2017. A través d’aquesta exposició podreu conèixer de primera mà les fites que s’han aconseguit fins ara i també els reptes marcats entre tots per assolir un món millor.

Si teniu interès a poder gaudir de la visita guiada, emplenau la inscripció (formulari en línia):

  • Abans del dia 9 de març per a la visita del divendres 17 de març a les 12 hores
  • Abans del dia 16 de març per a la visita del dijous 23 de març a les 18 hores

Inscriu-te

L'ONU posa en marxa els nous objectius de desenvolupament sostenible, que constituiran un marc de treball per contribuir a millorar la vida de les persones i protegir el planeta. Hi ha més de 7 milions de persones que han participat en una enquesta mundial per fer propostes per contribuir a millorar la vida de les persones i protegir el planeta. Tu també hi pots contribuir. Digues-hi la teva! Llança un missatge al món!

Per a més informació, es pot consultar la web de l'Obra Social la Caixa i veure el fulletó.

Imagina que ets a la seu de les Nacions Unides a Nova York. Els líders mundials s’han reunit per discutir les diferents propostes per aconseguir un món millor. I arriba el teu torn. Quines propostes faries? Puja al podi de les Nacions Unides i transmet idees creatives i transformadores, que seran escoltades.

Perquè MY World. Reptes per a un món millor va més enllà d’una exposició per ser contemplada. Es tracta d’una acció social en ella mateixa que demana la il·lusió i la creativitat dels visitants, tenint en compte que els ODS constitueixen un full de ruta universal que necessita, a més del compromís dels polítics, la implicació de la societat.

L’Obra Social la Caixa es compromet a ajudar a erradicar la pobresa als països de renda baixa de l’Àfrica, Llatinoamèrica i Àsia. Per això, des del seu Programa de cooperació internacional dona suport a iniciatives que contribueixin a millorar substancialment les condicions de vida de les poblacions més vulnerables dels països en desenvolupament. Amb la finalitat d’incrementar l’impacte d’aquestes intervencions, l’Obra Social la Caixa col·labora amb els actors principals del desenvolupament internacional, com ara les Nacions Unides, amb els quals duen a terme aquest projecte. 

Data de publicació: 17/02/2017