Visita el nou mural del Mallorca Live Festival a la UIB

Els artistes Uriginal i Irene López Leon són els autors d'aquesta intervenció ubicada al pati interior de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos

Aquests dies s’enllesteix, al campus de la UIB, un nou mural, fet amb el suport de l’organització del Mallorca Live Festival, que per tercer any consecutiu duu a terme aquest tipus d’intervencions a la UIB.

En concret, la creació d’enguany s’ubica al pati interior de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos i és una obra conjunta dels artistes Uriginal i Irene López León. Ambdós ja varen deixar la seva empremta a la UIB en l’edició passada del festival, quan varen pintar a la façana de l’edifici del Punt d’Atenció a la Comunitat Universitària.

Gràcies a un conveni subscrit entre la UIB i el Mallorca Live Festival, els alumnes de la Universitat tenen un accés més avantatjós a aquest festival de música, que s’organitza anualment a Mallorca.

Aprofitant el procés de creació del mural, s’han lliurat dos abonaments al Mallorca Live Festival 2019 a Paula Planells Baldó, guanyadora del concurs titulat «Aula digital en obert. Com milloraries els continguts», que es va fer al febrer.

Notícies relacionades

Data de publicació: 17/04/2019