VIII edició del programa YUZZ. Aprèn a emprendre i viatja a Silicon Valley amb la UIB i Banco Santander

La convocatòria per participar-hi restarà oberta fins al dia 2 de desembre. Es premiarà els participants amb viatges a Silicon Valley i fins a 30.000 euros 

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i l’entitat de desenvolupament local PalmaActiva s’integren una vegada més en el programa YUZZ, una iniciativa del Banco Santander que pretén oferir als joves emprenedors un punt de formació, assessorament i suport durant tot el desenvolupament dels seus projectes empresarials. Enguany és la primera ocasió en què el centre de coordinació de YUZZ s’ubica a la UIB, on estarà gestionat per la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB).

Aquest programa és una gran oportunitat perquè els joves de 18 a 31 anys es formin de manera gratuïta i adquireixin les competències professionals i els coneixements necessaris per tirar endavant les seves idees de negoci, amb el suport d’experts en actiu. Juntament amb la formació presencial, centrada en la innovació, el lideratge, les finances, el màrqueting i els models de negoci, un tutor s’encarregarà d’assessorar i de donar suport personalitzat als participants al llarg de tot el programa. A la UIB, YUZZ esdevindrà una palanca de desenvolupament d’idees i de projectes de tots els estudiants i membres del personal docent investigador (PDI) que generen idees i treballen per a un futur carregat d’innovació.

Tots els inscrits a YUZZ opten a quaranta-nou viatges a Silicon Valley (Califòrnia, EUA), meca mundial de la innovació; hi haurà una plaça per cada centre YUZZ, per tant, un dels participants del programa YUZZ viatjarà a Amèrica! A més, els tres millors projectes de tot Espanya optaran a una dotació econòmica per ajudar-los a posar en marxa els seus negocis: 30.000 euros per al primer premi, 20.000 euros per al segon i 10.000 euros per al tercer, a més del premi YUZZ Dona, dotat amb 20.000 euros.  

Aquest programa, impulsat per Santander Universidades, està coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb la col·laboració de nombroses entitats públiques i privades com la UIB. Hi participaran també entitats com el Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial a les Illes Balears (SECOT), en l’etapa de mentoring.

La convocatòria per participar al programa restarà oberta fins al dia 2 de desembre; per inscriure-s’hi, els candidats han de presentar la candidatura mitjançant un formulari que es troba a la pàgina web, on també s'hi poden consultar les bases.

En cas de tenir dubtes podeu contactar amb yuzzuib@fueib.org

Data de publicació: 23/11/2016