VIII Jornada de la Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar

Dia: dijous, 29 d’octubre de 2015
Hora: 17 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma 

L’acte d’inauguració serà a càrrec del senyor José Nieto de la Cierva, conseller delegat de la Banca March; el senyor Rafel Salas, president de l’Associació Balear de l’Empresa Familiar; el doctor Rafel Crespí, director de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

Enguany hi participaran Pilar Martínez-Cosentino, del Grup Cosentino, companyia global que produeix i distribueix materials innovadors d'alt valor per al món de l'arquitectura i el disseny. Amb una estratègia de diversificació i expansió internacional, a través de la investigació i innovació, aquesta companyia ha creat productes tan coneguts en el sector com Silestone.

També hi participarà Cristina Cruz, professora de la IE Business School, que presentarà els resultats del tercer estudi IE-Banca March de l'Empresa Familiar, centrat en l'anàlisi de les pràctiques de govern corporatiu de les empreses familiars.

I per altra banda, Alejandro Vidal, director d'Estratègia de Mercats de la Banca March, il·lustrarà la rellevància de l'entorn econòmic per a la presa de decisions en l'empresa familiar.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 29/10/2015

Data de publicació: 28/10/2015