VII Setmana del Postgrau de la UIB

Els màsters oficials i els doctorats que s'imparteixen a la Universitat es donen a conèixer del 2 al 6 de maig 

El Centre d'Estudis de Postgrau i l'Escola de Doctorat organitzen la VII Setmana del Postgrau, que tindrà lloc del 2 al 6 de maig amb l'objectiu de presentar els màsters oficials i els doctorats que s'imparteixen a la Universitat de les Illes Balears. Al llarg d'aquests dies, les persones interessades podran assistir a sessions informatives, seminaris, col·loquis i conferències per conèixer amb detall els postgraus oficials de la UIB.

El Centre d’Estudis de Postgrau gestiona 35 màsters oficials i 24 programes de doctorat per al curs 2022-23.

L’any acadèmic 2020-21 s’han matriculat 1.429 alumnes de màster i 920 de doctorat.

Inauguració
Dia: dilluns 2 de maig de 2022
Hora: 12 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó

L’acte d’inauguració serà a càrrec de la doctora Neus Piña, directora del Centre d'Estudis de Postgrau; el senyor Alfredo Mazcuñán, director d’Institucions del Banc Santander a les Illes; el senyor Miquel Company, conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears; i el doctor Jaume Carot, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

La conferència inaugural serà a càrrec del senyor Antonio Valero, director i fundador de l'Institut CIRCE, Centre de Recerca de Recursos i Consums Energètics, que pronunciarà la conferència inaugural «¿Cuál es el capital mineral del planeta en tiempos de indisponibilidad de las materias primas y de la energía?» .

Data de l'esdeveniment: 02/05/2022

Data de publicació: 29/04/2022