VII GEFENOL Summer School on Statistical Physics of Complex Systems

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, UIB-CSIC), juntament amb el Grup Especialitzat en Física Estadística i no Lineal (GEFENOL), en el marc de la Reial Societat Espanyola de Física (RSEF), organitza per setè any consecutiu la seva escola d'estiu centrada en física estadística aplicada als sistemes complexos. 

 

 

 

 

Sota el nom de  GEFENOL Summer School on Statistical Physics of Complex Systems, l'escola celebra del 19 al 30 de juny la seva setena edició (la quarta a Palma) atraient estudiants de doctorat i postdocs de tot el món que durant dues setmanes aprendran noves eines que els permetran afrontar nous problemes en el context dels sistemes complexos des de la perspectiva de la física estadística.

A l'acte d'obertura de l'escola hi varen assistir el vicerector d’Investigació i Internacionalització, professor Jaume Carot; el director de l’IFISC, professor Maxi San Miguel; el president de GEFENOL i investigador de l’IFISC, professor Raúl Toral; i l'expresident de GEFENOL, professor Juan M. R. Parrondo.

Data de publicació: 22/06/2017