Una vintena d'estudiants estrangers que estudiaran a les universitats de la Xarxa Vives aprenen català a la UIB

El curs es clourà amb un acte de lliurament de certificats per a tots els alumnes que hi han participat

Dia: divendres, 3 de setembre de 2010
Hora: 17 hores
Lloc: Sala d’actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma

La doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, i el doctor Ramon Bassa, director del Servei Lingüístic, lliuraran els certificats als alumnes estrangers que realitzen el curs ERASMUS Intensiu de Llengua Catalana (EILC), que organitza el Servei per facilitar a aquests alumnes visitants l’aprenentatge del català.

Una vintena d’estudiants universitaris d’Itàlia, Grècia, els Països Baixos, Eslovàquia, Alemanya, Portugal, Polònia, Estònia i Àustria participen en el curs ERASMUS Intensiu de Llengua Catalana (EILC). El curs, que es realitza a la UIB per primera vegada, té una durada de 80 hores i inclou classes teoricopràctiques, sessions de conversa i activitats socioculturals. Aquests cursos es programen amb l’objectiu d’ajudar els alumnes visitants a seguir les classes a la UIB en llengua catalana.

En la programació del curs s’han previst dues activitats socioculturals: una excursió a Sóller i al Port de Sóller i una visita guiada a Palma. El darrer dia del curs els alumnes faran una prova d’avaluació i per la qual obtindran un certificat, tant si han aprovat la prova com si no l’han aprovada. En cas d’haver aprovat, obtindran un certificat d’aprofitament i, en cas que no hagin superat la prova, un certificat d’assistència.

Els cursos EILC els coordina la Xarxa Vives d’Universitats, de la qual forma part la UIB, i els finança la Unió Europea a través de l'Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus (OAPEE).
 

Documents relacionats

  • IB3

          Programa "reporters"

Data de l'esdeveniment: 03/09/2010

Data de publicació: 02/09/2010