Una setmana dedicada als postgraus

Presentació dels màsters oficials i doctorats que s'imparteixen a la UIB 

Del dilluns 20 al divendres 24 d’abril de 2015, de la mà del Centre d'Estudis de Postgrau i de l'Escola de Doctorat, la UIB dedica una setmana a la presentació dels màsters oficials i doctorats. Les persones interessades podran assistir a presentacions i visitar els laboratoris.

La setmana del postgrau de la UIB comptarà també amb les conferències del doctor Xosé Pedro Rodríguez, membre de l’equip d’investigació d’Atapuerca (URV); de José Antonio Marina, assagista especialitzat en filosofia; i del doctor Enric Banda, director de l’Àrea de Ciència i Medi Ambient de la Fundació la Caixa. 

  • Dilluns, 20 d’abril. «La contribución de Atapuerca al conocimiento de la evolución humana», a càrrec del doctor Xosé Pedro Rodríguez (Universitat Rovira i Virgili). A les 17 hores a l'Aula Magna de l'edifici Guillem Cifre de Colonya. 
  • Dimarts, 21 d’abril. «Talento: inteligencia en acción», a càrrec del senyor José Antonio Marina, escriptor i filòsof. A les 17.30 hores a la sala d’actes de l’edifici Gaspar M. de Jovellanos.
  • Dimecres, 22 d’abril. «Recerca i innovació responsable», a càrrec del doctor Enric Banda Tarradellas, director de l’Àrea de Ciència i Medi Ambient de l’Obra Social “La Caixa”. A les 16.30 hores a la Sala de Graus de l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda.

Notícies relacionades

Documents relacionats

Data de publicació: 15/04/2015