Una primavera de música

Al març i abril, les notes musicals provinents de la UIB se sentiran a molts de racons de Mallorca en actuacions i concerts per a tothom.

Orfeó i Orquestra UIB

Els primers seran els concerts de Pasqua, que oferiran de manera conjunta l’Orquestra UIB i l’Orfeó Universitat de les Illes Balears a final de març.

  • Divendres 25 de març a les 20.30 hores actuaran a l’església de Monti-sion de Palma. Per a aquest esdeveniment ja no es poden fer reserves, perquè les places estan exhaurides. 
  • Dissabte 26 de març a les 20 hores faran el concert a l’Auditori d’Alcúdia. El preu de les entrades és 5 euros i es poden adquirir al web de l’Auditori.

Corals de la UIB

A l’abril, tenim tres concerts: un, de la Coral Universitat de les Illes Balears; un altre de conjunt de la Coral Juvenil i la Coral Infantil Onzequinze de Joventuts Musicals de Palma, i el de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears amb la Coral Universitat de les Illes Balears.

  • Dissabte 2 d'abril actuarà la Coral Universitat de les Illes Balears. És un concert amb motiu del 75è aniversari de la Capella Oratoriana.

Hora: 20.30 hores
Lloc: església de Sant Felip Neri (C/ de Sant Felip Neri, 1 Palma)
Entrada: donatiu voluntari de 10 euros a la porta de l’església (de franc per als menors d’edat)

  • Dissabte 9 d’abril actuaran la Coral Juvenil i Coral Infantil Onzequinze de Joventuts Musicals de Palma, amb motiu de la festa de Sant Jordi.

Hora: 19.45 hores
Lloc: església de la Colònia de Sant Jordi (parròquia de Sant Jordi, C/ Major, 12)
Entrada de franc

  • Dilluns 11 d’abril arriba el concert conjunt de la Coral Universitat de les Illes Balears i l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, que serà a benefici de Projecte Home. 

Hora: 20.30 hores
Lloc: la Seu, Palma
Entrada: 10 €, 20 € i 30 €. Podeu adquirir-la des d’aquest enllaç

Data de l'esdeveniment: 25/03/2022

Data de publicació: 23/03/2022