Una mirada al passat i al present de la indústria des de l'òptica de la diversificació

El volum Industrialització històrica i nova indústria a les Balears (1850-2022), coordinat per Carles Manera i Ramon Molina, analitza els sectors industrials amb la viabilitat del turisme com a fil conductor 

El doctor Carles Manera, catedràtic d’Història i Institucions Econòmiques del Departament d’Economia Aplicada, i el doctor Ramon Molina, professor contractat doctor del Departament d’Economia Aplicada, han dirigit la publicació del llibre Industrialització històrica i nova indústria a les Balears (1850-2022), que ha editat Lleonard Muntaner Editor.

El volum inclou un conjunt de treballs on s’apunten línies d’actuació des de l’òptica de la política industrial —en un sentit ample del concepte—, que poden formar part de la política econòmica. Sectors industrials històrics i sectors emergents s’analitzen en aquestes planes, amb un fil conductor: els reptes actuals que planteja un futur sobre la viabilitat del turisme i la diversificació de l’economia balear.

El llibre es presentarà el dimecres, 15 de juny de 2022, a les 19 hores, a la llibreria Quars (c/ de les Parellades, 15, Palma). Hi intervindran el Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Jaume Carot; el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears, senyor Miquel Company; i el coordinador de l’obra, doctor Carles Manera. Moderarà l’acte l’editora Maria Muntaner.

 

 

Data de l'esdeveniment: 15/06/2022

Data de publicació: 10/06/2022