Una empenta a les bones idees de negoci i a la creació d'empreses innovadores a les Balears

Oberta la convocatòria del III Concurs d’Emprenedors Universitaris. Els projectes es poden presentar fins al dia 15 de novembre de 2011

Premiar la millor idea de negoci presentada pels estudiants universitaris i donar una empenta a la millor proposta per crear una empresa de base tecnològica a les Balears són les finalitats del III Concurs d’Emprenedors Universitaris, adreçat a tots els membres de la comunitat universitària de la UIB, alumnes, titulats universitaris que no faci més de cinc anys que han acabat la carrera, personal d’administració i serveis i personal docent i investigador.

El concurs l’organitza la Universitat de les Illes Balears, mitjançant la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB). És una iniciativa més de les accions d’innovació i de creació d’empreses emmarcades en el programa d’emprenedoria de la UIB, projecte RESET -Espai de l’Emprenedor i Suport a la Nova Empresa Tecnològica-, finançat per la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears i la Caixa de Balears, «Sa Nostra».

El concurs RESET pretén fomentar la creació de noves empreses innovadores, aprofitant el potencial emprenedor de la Universitat i donant suport als universitaris perquè apliquin els coneixements adquirits i les experiències professionals al desenvolupament de nous serveis i productes viables comercialment. És una iniciativa més per donar suport a la creació de llocs de treball i dinamització de l’activitat econòmica de les Illes.

Dotació dels premis:

  • Premi al millor pla d’empresa: 6.000 euros
  • Premi al millor pla d’empresa del sector d’humanitats i ciències socials i jurídiques: 3.000 euros
  • Premi a la millor idea empresarial presentada pels alumnes de la UIB: 1.500 euros

Per elaborar el pla d'empresa, els participants gaudiran d'ajuda i assessorament de la FUEIB a través del programa RESET (Espai de l’Emprenedor i Suport a la nova Empresa Tecnològica) i, en cas de guanyar el concurs, l’assessorament es prolongarà durant el procés de constitució i consolidació de l’empresa. La convocatòria per presentar els projectes estarà oberta fins al dia 15 de novembre de 2011.

Documents relacionats

Data de publicació: 04/11/2011